Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Najnovije vijesti

Poziv na uspostavu prava na nekretninama za k.o. Gornje Ledenice, Donje, Ledenice i Donji Hrgovi

13/04/2018 | objavio Radio Gradačac
Poziv na uspostavu prava na nekretninama za k.o. Gornje Ledenice, Donje, Ledenice i Donji Hrgovi
GRADAČAC

 

Opštinski sud u Gradačcu najavljuje uspostavu i izmjenu zemljišne knjige za katastarske opštine: Gornje Ledenice, Donje Ledenice i Donji Hrgovi (sve politička opština Gradačac).

Pozivaju se sva zainteresovana lica, koja polažu pravo na priznanje prava vlasništva ili nekog drugog prava na nekretninama da to svoje pravo prijave u roku od 60 (šezdeset) dana od dana objave ove najave podneskom u 2 (dva) primjerka i da podnesu dokaze za to.  U suprotnom njihovo pravo neće biti uzeto u obzir prilikom uspostave zemljišnoknjižnog uloška.

Prijava prava u prvom redu je u Vašem interesu. Sve dodatne informacije možete saznati OVDJE.

Prijavom prava osiguravate učešće u procesu utvrđivanja prava na Vašim nekretninama. Utvrđivanjem prava i njihovim upisom u elektronski vođenoj zemljišnoj knjizi osiguravate apsolutnu zaštitu svojih prava. Stoga Vas još jednom pozivamo da prijavite svoja prava na nekretninama i aktivno učestvujete u daljem postupku.

Uvid u elektronski vođenu zemljišnu knjigu te lična predaja podnesaka sa dokumentacijom moguća je u Odjeljenju za zemljišnoknjižne poslove Opštinskog suda u Gradačcu svakim radnim danom u vremenu od 07,30-13,30h.

Podneske je moguće dostaviti i putem pošte na adresu: 

Opštinski sud u Gradačcu

Titova bb (za Odjeljenje za zemljišnoknjižne poslove)

76250 Gradačac

Radio Gradačac

Comments are closed.