Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Najnovije vijesti

Servisne informacije za 03.10.2018.

03/10/2018 | objavio Radio Gradačac
Servisne informacije za 03.10.2018.
Servisne informacije

Sunce u Gradačcu izašlo u 6,40, zalazi u 18,31 sati.

Služba hitne pomoći Doma zdravlja – u posljednja 24 sata na pregled primljen0 i zbrinuto 80 pacijenata. Jedna osoba upućena na liječenje u UKC Tuzla.

Porodilište – u protekla 24 sata u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Tuzla rođeno osam beba, četri djevojčice i četiri dječaka.

Policijska stanica – u izvještajnom periodu dogodilo se jedno narušavanje javnog reda i mira i jedno krivično djelo (teška krađa). Jedno lice zadobilo je lakše tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći. Dva slučaja su evidentirana u rubrici “ostalo”.

Vatrogasno društvo – nije bilo intervencija u gašenju požara.

Komunalac – nema problema u vodosnabdijevanju.

Jutarnja temperatura u Gradačcu 5°C, atmosferski pritisak 996 mb, relativna vlažnost zraka 99%, puše slab vjetar promjenjivog smjera. Vrijeme danas malo do umjereno oblačno i sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka 17 do 20°C.

Biometeorološka prognoza: Biometeorološke prilike postepeno će se popravljati. Pojava magle i nešto izraženija naoblaka u prvom dijelu dana, kod osjetljivih osoba će uzrokovati poteškoće, stoga je preporučljivo biti oprezniji, prikladno se odjenuti i ne izlagati se pretjeranim naporima. Opšta slika će, uz više sunca, biti ljepša u Krajini i Hercegovini, poslije podne će se popraviti u ostatku zemlje. (FHMZ)

Radio Gradačac

 

Comments are closed.