Najnovije vijesti

Servisne informacije za 14.12.2019.god.

14/12/2019 | objavio Radio Gradačac
Servisne informacije za 14.12.2019.god.
Servisne informacije

Sunce u Gradačcu izašlo u 7,12 zalazi u 16,11.

Služba hitne pomoći Doma zdravlja – u protekla 24 sata na pregled primljena i zbrinuta 92 pacjenta. Jedna osoba upućena u UKC Tuzla.

Policijska stanica – krivično djelo krađe i 1 događaj pod “ostalo”.

Stanje na putevima – Zbog izvođenja neophodnih radova na magistralnom putu M-14.1 u ulici Josipa Šibera,  vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom. U toku su radovi na sanaciji tunela Ormanica na magistralnom putu M-1.8 Srebrenik-Orašje, gdje se saobraća naizmjenično, jednom trakom, uz postavljenu saobraćajnu signalizaciju. (BIHAMK)

Radarske kontrole – od 14,30 – 15,45 na M-1.9 Sarajevska. (BIHAMK)

Profesionalna vatrogasna jedinica – nije bilo intervencija gašenja požara.

Komunalac – nema prekida u snabdijevanju korisnika gradskog vodovoda.

Jutarnja temperatura u Gradačcu 4°C, atmosferski pritisak 970 mb, relativna vlažnost zraka 100%, puše slab vjetar promjenjivog smjera. Vrijeme danas oblačno sa povremenim padavinama. Najviša dnevna temperatura zraka do 5°C. Krajem dana i tokom noći očekuje se stabilizacija vremena.

Biometeorološka prognoza: Nakon tmurnog i hladnog jutra, opšta slika će se postepeno popravljati. Tokom poslijepodneva mogući su i kraći sunčani intervali, što će pozitivno djelovati na većinu ljudi. Pri tome je i dalje poželjno posvetiti pažnju odijevanju, te ne pretjerivati sa aktivnostima. (FHMZ)

Radio Gradačac

Zbog izvođenja neophodnih radova na magistralnom putu M-14.1 u ulici Josipa Šibera,  vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom. (BIHAMK)

Comments are closed.