Najnovije vijesti

U srijedu Evropska sedmica filma u Gradačcu

21/05/2018 | objavio Radio Gradačac
U srijedu Evropska sedmica filma u Gradačcu
Kino

Kao dio aktivnosti vezanih za proslavu Dana Evrope, EU info centar u nekoliko gradova Bosne i Hercegovine organizuje Mini festival filmova država članica EU.

Pored ostalih gradova, u Gradačcu će u saradnji sa Ambasadom Grčke u BiH biti prikazan film “What if…” (“Ako…”). Sam film prati jednu ljubavnu priču za vrijeme ekonomske krize koja je pogodila Grčku 2012. godine, te govori o tome koliko su naizgled male odluke važne u životu svakog pojedinca.

EU info centar i Centar za kulturu „Ahmed Muradbegović“ Gradačac pozivaju vas da prisustvujete projekciji ovog nagrađivanog filma 23.05.2018. godine  u terminu od 18,00 sati u Gradskom kinu u Gradačcu.  Ulaz je slobodan.

EU info centar u Sarajevu (EUIC), sa svojom mrežom kancelarija širom Bosne i Hercegovine, pruža relevantne informacije o institucijama i politikama Evropske unije, kao i odnosima BiH i EU.  Naše aktivnosti uključuju organizaciju različitih seminara, radionica i događaja čiji se sadržaj odnosi na promovisanje programa i vrijednosti Evropske unije, saopćeno je iz EUIC.

Radio Gradačac / EUIC

Comments are closed.