Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Najnovije vijesti

Za utorak i srijedu najavljeni novi prekidi u napajanju strujom

15/04/2019 | objavio Radio Gradačac
Za utorak i srijedu najavljeni novi prekidi u napajanju strujom
Servisne informacije

Zbog planskih radova u utorak, 16. aprila 2019. godine, dolazit će do zastoja u isporuci električne energije za korisnike koji se napajaju sa trafostanica 10/0,4 kV Cage, Cage 2, Vis Mediđa i Mediđa Donja 2, saopćeno je iz Elektrodistribucije Tuzla Poslovna jedinica distribucije Gradačac.

Bez napajanja električnom energijom u utorak, 16. aprila, od 8 do 16 sati biće korisnici u naseljima Cage, Imširovići i Mediđa Donja.

Takođe, zbog planskih radova u srijedu, 17. aprila 2019. godine, dolazit će do zastoja u isporuci električne energije za korisnike koji se napajaju sa trafostanica 10/0,4 kV Mediđa Donja 2 i Mediđa Donja 3, te ULR Zelinja Donja.

Bez napajanja električnom energijom u srijedu, 17. aprila, od 8 do 16 sati biće korisnici u naselju Mediđa Donja, a od 12 do 15 sati u naseljima Poljane, Mujkići, Zelinja Srednja i Jasenica.

Radio Gradačac / Elektroposlovnica Tuzla PJD Gradačac

Comments are closed.