Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Najnovije vijesti

Zvijezda i općinski Nogometni savez #ZaDalal ❤

15/11/2017 | objavio Radio Gradačac

Jesenji šampion 1. lige Federacije BiH NK Zvijezda i reprezentacija Nogometnog saveza općine Gradačac odigrat će humanitarnu utakmicu sa koje će sav prihod od ulaznica biti uplaćen za liječenje djevojčice Dalal Omerović.

Utakmica se igra u nedjelju, 19. novembra, na stadionu Banja Ilidža sa početkom u 13:30 sati.

Na ovaj način se Zvijezda i općinski Nogometni savez uključuju u prikupljanje sredstava potrebnih za liječenje u inostranstvu ove djevojčice oboljele od akutne mijeloblastične leukemije.

Biće ovo i prilika da ljubitelji nogometa u Gradačcu i šire još jednom pozdrave ekipu koja je zahvaljujući kolektvnoj igri i zajedništvu iznenadila mnoge i nakon odigranih 15 kola zasjela na vrh tabele 1. lige FBiH, sa smo tri primljena gola.

Ove sezone Zvijezda je igrala prelijep nogomet, jednostavno je “igrala lopte”, a tako će biti i u nedjelju kada će igrati #ZaDalal.

Prije tri dana smo proslavili Zvijezdinu jesenju titulu i utisci se već polako stišavaju, zato idemo još jednom podgrijati atmosferu snimcima koje je zabilježio Radio Gradačac.

Ne zaboravimo, u nedjelju, 19. novembra, u 13:30 SVI na stadion Banja Ilidža !!

Naša Zvijezda, reprezentacija općinskog NS i mi #ZaDalal .

Radio Gradačac

Comments are closed.