Najnovije vijesti

Servisne informacije za 24.02.2021.

24/02/2021 | objavio Radio Gradačac
Servisne informacije za 24.02.2021.
Servisne informacije

Sunce u Gradačcu izašlo u 6:29 zalazi u 17:32 sati.

Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja – u protekla 24 sata na pregled primljena i zbrinuta 54 pacijenta. Jedna osoba upućena na liječenje u UKC Tuzla.

Policijska stanica – u izvještajnom periodu dogodila se jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom. Jedan slučaj evidentiran u rubrici „ostali događaji“.

Profesionalna vatrogasna jedinica – nije bilo intervencija gašenja požara.

Komunalac – redovno vodosnabdijevanje bez prijavljenih zastoja i većih kvarova.

Elektroposlovnica – zbog planskih radova od od 9 do 15 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u naseljima Durakovići, Imširovići i Alići.

Jutarnja temperatura u Gradačcu 6°C, atmosferski pritisak 1009 mb, relativna vlažnost zraka 67%, puše slab vjetar promjenjivog smjera. Tokom jutra u nižim predjelima ima mraza. Vrijeme danas sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura zraka od 15 do 18°C.

Biometeorološka prognoza: Nakon svježijeg i u Bosni mjestimično maglovitog jutra, kada je poželjno biti oprezniji prilikom boravka na otvorenom, danju će temperature osjetnije porasti i biće ugodnije. Savjetujemo Vam da se slojevito odjenete, kako bi se po potrebi raskomotili. U poslijepodnevnim satima ne treba pretjerivati sa aktivnostima, obzirom na natprosječnu toplinu. Na jugu će biti sunčanije, uz ljepšu opštu sliku većim dijelom dana. (FHMZ)

Radio Gradačac

Comments are closed.

YouTube