Najnovije vijesti

Edin Zrnić novi predsjednik RK „Gradačac“

25/07/2018 | objavio Radio Gradačac
Edin Zrnić novi predsjednik RK „Gradačac“
Rukomet

Jučer je održana vanredna Izvještajno-izborna skupština Rukometnog kluba „Gradačac“. Izabrana je nova uprava sa mladim i ambicioznim ljudima.

Novi predsjednik RK „Gradačac“ je dugogodišnji igrač i kapiten Edin Zrnić. Za podpredsjednika je izabran Nahid Klopić dok će poslove sekretara obavljati Mirza Durmišević. 

U predsjedništva su Maid Kavazović, Edin Peštalić, Nadir Huskić, Sead Ljubović i Kenan Hasanbašić. U Nadzorni odbor su izabrani  odbora Muamer Peštalić (predsjednik), te Selmir Iskrić i Emir Hasanović (članovi). Usvojeni su finansijski i izvještaj o radu kluba za prošlu godinu a nova uprava u takmičarsku sezonu 2018/19. ulazi sa puno entuzijazma i ambicija.

U Predsjedništvu je sedam uglavnom mladih ljudi koji bi trebali nastaviti dosadašnji rad i očuvati tradiciju rukometa u Gradačcu. Mislim da ima prostora za napredak i trudit ćemo se da opravdamo ukazano povjerenje, rekao je u izjavi za Radio Gradačac novi predsjednik RK „Gradačac“ Edin Zrnić.

Kako nezvanično saznajemo, 10. avgusta će početi pripreme za novu sezonu, do kada bi nova uprava trebala završiti razgovore sa igračima i stručnim štabom.

U skorije vrijeme je planiran i sastanak sa opštinskim vlastima gdje će predsjedništvo informisati načelnika Edisa Dervišagića o stanju u klubu, problemima i pokušati uz pomoć lokalnih struktura vlasti što prije krenuti s rješavanjem istih. Cilj je potpuna stabilizacija kluba u svim segmentima, rekao je Edin Zrnić

Klub poziva sve sponzore, donatore, simpatizere i građane grada Gradačca da pruže podršku najmlađoj upravi u bogatoj historiji našeg kluba.Vrata rukometnog kluba su otvorena za sve njih, poručuju iz RK „Gradačac“.

Radio Gradačac

Comments are closed.

YouTube