Najnovije vijesti

PONOVLJENI JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U IMPAKT INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA GRAD GRADAČAC

14/02/2024 | objavio Radio Gradačac
PONOVLJENI JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U IMPAKT INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA GRAD GRADAČAC
GRADAČAC

Investicijska fondacija IMPAKT je u protekle četiri godine u saradnji sa 59 lokalnih zajednica i javnih službi za zapošljavanje u BiH realizirala IMPAKT inkubator poslovnih ideja, u kojem je podržano osnivanje i unapređenje preko 350 novih poslovnih poduhvata širom Bosne i Hercegovine. Investicijska fondacija IMPAKT nastavlja realizaciju aktivnosti koje se odnose na podršku razvoju poduzetništva i očuvanju radnih mjesta poduzetnika i malih preduzeća, a u saradnji sa lokalnim zajednicama, kantonima i službama za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini. Više informacija o inkubatoru poslovnih ideja dostupno je na www.impakt.ba.

U sklopu zajedničke saradnje između Ministarstva privrede Tuzlanskog kantona, Investicijske fondacije Impakt  i Grada Gradačac u 2024. godini realizirati će se program Impakt  inkubator poslovnih ideja koji će, između ostalog, obuhvatiti program poduzetničke obuke, te finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za najbolje ocjenjene poslovne ideje na području Gradačca, u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima za podršku poduzetnicima.

Predmetni Javni poziv raspisuje se u svrhu prijava za učešće u programu razvoja poduzetništva Impakt  inkubatora poslovnih ideja za 2024. godinu.

Prijave na odgovarajućem prijavnom formularu podnose se najkasnije do 23.02.2024 godine.

Više informacija moguće je dobiti u Službi za privredu Grada Gradačac, na telefon                 
035/369-777 ili na broj telefona: 033/207-812 kao i e-mail-a  podrskasarajevo@impakt.ba.

DOWNLOAD

Tekst javnog poziva i prijavni formular

Radio Gradačac / Grad Gradačac

Comments are closed.

YouTube