Najnovije vijesti

U saobraćajnoj nezgodi na putu Gradačac – Ormanica povrijeđene četiri osobe

09/11/2017 | objavio Radio Gradačac
U saobraćajnoj nezgodi na putu Gradačac – Ormanica povrijeđene četiri osobe
Bezbjednost

U srijedu oko 11,15, na magistralnom putu M-1.9 Gradačac-Ormanica, u naselju Kerep, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: D.M., rođen 1944. godine nastanjen na području općine Gradačac koji je upravljao vozilom Škoda fabia,  E.M., rođen 1968. godine nastanjen na području općine Modriča koji je upravljao teretnim motornim vozilom Man i A.O., rođena 1996. godine nastanjena na području općine Gradačac, koja je upravljala putničkim vozilom Fiat, saopšteno je iz MUP-a TK.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač D.M. je zadobio teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla, gdje je zadržan na daljem liječenju. Vozač E.M. zadobio je lake tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara Službe Hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, dok su A.O. i saputnice u njenom vozilu, 15-godišnjakinja i 16-godišnjakinja, zadobile tjelesne povrede o čijem stepenu se ljekari Službe Hitne pomoći Doma zdravlja Gradačac nisu izjasnili.

Saobraćaj je, zbog nezgode bio obustavljen u periodu od 11,25  – 12,45, a  uviđaj su izvršili službenici Odjela krim policije PU Gradačac. O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac.

Radio Gradačac/MUP TK

Comments are closed.

YouTube