Najnovije vijesti

Ubrzana obnova izgorjele Gradačačke tržnice

25/01/2016 | objavio Radio Gradačac
Ubrzana obnova izgorjele Gradačačke tržnice
Biznis

Izgradnja prodajnih objekata koji su izgorjeli u nedavnom požaru na Novoj gradačačkoj tržnici Arizona teče ubrzano i prva useljenja i prodaja roba očekuju se  do kraja ovoga tjedna.

Upravitelj Nove gradačačke tržnice Nusret Mešić kazao je u izjavi za Fenu kako se radovi odvijaju neprekidno 24 sata te da bi obnova većine prodajnih objekata trebala biti završena u narednih mjesec dana.

Arizona1

Dodao je kako u svemu imaju podršku i pomoć nadležnih u općini Gradačac ali da je u potpunosti izostala pomoć s viših razina vlasti.

“Do sada nam je istinski pomogla jedino općina Gradačac. Ovdje sa nama je svaki dan načelnik općine Edis Dervišagić ili neki od njegovih najbližih suradnika. Nažalost oni s viših razina vlasti nisu našli za shodno  pomoći ovim ljudima kada im je ta pomoć najpotrebnija“, ustvrdio je Mešić.

Istaknuo je kako nitko iz Federalne vlade do sada nije obišao niti razgovarao s ljudima koji su ostali bez osnovnih prihoda za život a takvih je, drži Mešić,  preko tisuću i još nekoliko tisuća članova njihovih obitelji.

Arizona2

FENA/Zoran Matkić/

Comments are closed.

YouTube