Najnovije vijesti

Bajkeri u humanoj novogodišnjoj misiji

24/12/2016 | objavio Radio Gradačac
Bajkeri u humanoj novogodišnjoj misiji
GRADAČAC

Članovi MK Zmaj Gradačac su u petak, 23. decembra 2016. godine, prigodnim paketima obradovali mališane kuće „Duga“ i Udruženja „Kutak radosti“, te socijalno ugrožene porodice.

Siniša Baković, član MK „Zmaj“, za Radio Gradačac istiće da je akcija je bila veoma uspješna.

Ovo je tradicionalna novogodišnja humanitarna akcija koja je do sada obuhvatila 110 djece sa novogodišnjim paketicima i 22 porodice koje su dobile pakete u prehrani, sanitarnim artiklima, ogrevu i slično. Ovom prilikom bi se zahvalio našim bratskim klubovima iz Austrije koji su pomogli ovu akciju, našim privrednicima koji nas prate u ovim i sličnim projektima te našem načelniku Edisu Dervišagiću koji je se priključio i podržao ovu akciju, kao i svim ljudima koji su na bilo koji način pomogli realizaciju iste, rekao je Baković.

On je posebno istakao ulogu Azre Čelić koja je bila spona između moto klubova i doprinijela njihovom uvezivanju i realizaciji najavljenih aktivnosti.

Normalno da mi nikoga nismo spasili ali smo bar u ovim hladnim danima dobili i izvukli osmjehe kako naših mališana iz udruga „Kutak radosti“ i „Duga“ tako i porodica koje smo obišli, ističe Siniša Baković uz napomenu da je delegacija Moto kluba „Zmaj“ prisustvovala Danu sjećanja na pogunule srednjoškolce 23.12.1994. godine i položila cvijeće na spomen-obilježje ispred O.Š. „Ivan Goran Kovačić“.

Humanitarne aktivnosti se nastavljaju i danas kada članovi MK „Zmaj“ zajedno sa kolegama iz Saveza moto klubova BiH učestvuju u akciji podjele paketića u bolnici u Zvorniku.

 

Radio Gradačac/Foto: MK Zmaj

Comments are closed.

YouTube