Najnovije vijesti

Danas završava Javna rasprava o Nacrtu gradskog budžeta za 2022. godinu

08/12/2021 | objavio Radio Gradačac
Danas završava Javna rasprava o Nacrtu gradskog budžeta za 2022. godinu
GRADAČAC

Korisnici budžetskoh sredstava Grada Gradačac još danas imaju mogućnost da uzmu učešće u Javnoj raspravi  o Nacrtu Budžeta Grada Gradačac za 2022. godinu. Prijedlog Nacrta može se pogledati na web stranici Grada Gradačac (gradacac.ba) ili zatražiti u Gradskoj službi za privredu, budžet i finansije.

U Javnoj raspravi mogu učestvovati predstavnici gradskih službi, mjesnih zajednica, klubova političkih partija koje participiraju u gradskoj vlasti, javnih preduzeća i  javnih ustanova kojima je Grad Gradačac osnivač, gradski vijećnici,  udruženja i građani sa područja Grada Gradačac kao i sva druga  zainteresovana lica.

Zainteresovani mogu svoja pitanja, budžetske zahtjeve i prijedloge poslati na tri načina. Online, putem slanja prijedloga na email: elmir.iskric@gradacac.ba, pozivom na broj telefona: 035 369 750, kontakt osoba Elmir Iskrić ili dostavljanjem prijedloga lično na pisarnicu gradske uprave ili poštom na: Grad Gradačac, Odsjek za budžet i finansije, H.K. Gradaščevića 54, 76250 Gradačac, sa naznakom „Prijedlog za nacrt Budžeta Grada Gradačac za 2022. godinu“.

Nakon zavrešene Javne rasprave, naredna mogućnost predlaganja i upućivanja budžetskih zahtjeva će biti na sjednici Gradskog vijeća grada Gradačac.

Radio Gradačac

Comments are closed.

YouTube