Najnovije vijesti

Dio Škorića bez vode – Servisne informacije za 04.05.2022.

04/05/2022 | objavio Radio Gradačac
Dio Škorića bez vode – Servisne informacije za 04.05.2022.
Servisne informacije

Sunce u Gradačcu izašlo u 5:26 zalazi u 20:01 sati.

Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja – u protekla 24 sata na pregled primljeno i zbrinuto 108 pacijenata.

Porodilište – u protekla 24 sata u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Tuzla rođeno 12 beba, sedam djevojčica i pet dječaka.

Policijska stanica – u izvještajnom periodu dogodilo se jedno narušavanje javnog reda i mira. Jedan slučaj evidentiran u rubrici „ostali događaji“.

Profesionalna vatrogasna jedinica – nije bilo intervencija gašenja požara.

Komunalac –zbog otklanjanja kvara privremeno sa napajanja je isključen dio korisnika vodovoda u naselju Škorići. Ekipe su na terenu i završetak radova se očekuje do 11:00 sati.

Jutarnja temperatura u Gradačcu 15°C, atmosferski pritisak 990 mb, relativna vlažnost zraka 59%, puše slab vjetar promjenjivog smjera. Vrijeme danas pretežno vedro i sunčano.  Najviša dnevna temperatura zraka od 22 do 24°C.

Biometeorološka prognoza: Uz relativno povoljne biometeorološke prilike, izraženije u prvom dijelu dana, stabilnije vrijeme i duže sunčane intervale, većina populacije će se osjećati bolje. U poslijepodnevnim satima opšta slika će se, usljed lokalnih pljuskova, povremeno kvariti. Hronični bolesnici i meteoropate ne bi trebali imati jačih tegoba. (FHMZ)

Radio Gradačac

Comments are closed.

YouTube