Najnovije vijesti

Edukacija “Projektni menadžment – pisanje i razvoj projektnog prijedloga”

17/01/2023 | objavio Radio Gradačac
Edukacija “Projektni menadžment – pisanje i razvoj projektnog prijedloga”
GRADAČAC
Fondacija tuzlanske zajednice i Grad Gradačac potpisali su  sporazume o saradnji u realizaciji projekata ” Jačanje civilnog društva i  demokratske kulture u TK ” i  “Naša zajednica je naša odgovornost” koji će se implementirati u periodu  od 2022-2025. godine.

Prva  značajna aktivnosti  kao uvod u saradnju  je edukacija “Projektni menadžment – pisanje i razvoj projektnog prijedloga”, namjenjena civilnom društvu, kao i predstavnicima javnih ustanova koji  žele unaprijediti svoje znanje i vještine.

Ova edukacija će direktno doprinijeti kvalitetu izrade projektnih prijedloga organizacija civilnog društva koje će one  moći da podnose na javne pozive  Fondacije tuzlanske zajednice.

Trening će trajati tri dana i realizovati se u periodu od 25. do 27. januara 2023. godine u terminu od 09:00 do 16:00 sati u prostorijama Nahla centra (Tuzla), a rok za prijavu na trening je 18. januar.

Link za prijavu:

Poziv za prijave na trening “Projektni menadžment – pisanje i razvoj projektnog prijedloga” – FONDACIJA TUZLANSKE ZAJEDNICE (fondacijatz.org)

Radio Gradačac / Grad Gradačac

Comments are closed.

YouTube