Najnovije vijesti

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U IMPAKT INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA GRAD GRADAČAC

11/01/2024 | objavio Radio Gradačac
JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U IMPAKT INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA GRAD GRADAČAC
Biznis

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona, Investicijska fondacija Impakt i Grada Gradačac u 2024. godini realizovat će se program “Impakt  inkubator poslovnih ideja” koji će, između ostalog, obuhvatiti program poduzetničke obuke, te finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za najbolje ocjenjene poslovne ideje na području Gradačca, u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima za podršku poduzetnicima.

Tim povodom raspisan je Javni pozivu svrhu prijava za učešće u programu razvoja poduzetništva “Impakt  inkubatora poslovnih ideja” za 2024. godinu. Više informacija moguće je dobiti u Službi za privredu Grada Gradačac, na telefon 035/369-777 ili na broj telefona: 033/207-812 kao i e-mail-a podrskasarajevo@impakt.ba.

U svrhu adekvatnog informisanja o programu, Investicijska fondacija Impakt i Grad Gradačac organizovat će prezentaciju programa IMPAKT inkubator poslovnih ideja koja će se održati 19.1.2024. godine u 10.00 h u sali Skenderije u Gradačcu, te pozivamo sve zainteresovane  da prisustvuju prezentaciji.

Ovdje možete preuzeti tekst Javnog poziva i prijavni formular:

Tekst javnog poziva za ucešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja

Prijavni formular za Javni poziv za ucesce u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Grad Gradačac

Investicijska fondacija IMPAKT je u protekle četiri godine u saradnji sa 59 lokalnih zajednica i javnih službi za zapošljavanje u BiH realizirala IMPAKT inkubator poslovnih ideja, u kojem je podržano osnivanje i unapređenje preko 350 novih poslovnih poduhvata širom Bosne i Hercegovine.

Investicijska fondacija IMPAKT nastavlja realizaciju aktivnosti koje se odnose na podršku razvoju poduzetništva i očuvanju radnih mjesta poduzetnika i malih preduzeća, a u saradnji sa lokalnim zajednicama, kantonima i službama za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini. Više informacija o inkubatoru poslovnih ideja dostupno je na www.impakt.ba.

Radio Gradačac / Grad Gradačac

Comments are closed.

YouTube