Najnovije vijesti

MK “Zmaj 1974” uručio preko 400 novogodišnjih paketića mališanima Gradačca

01/01/2022 | objavio Radio Gradačac
MK “Zmaj 1974” uručio preko 400 novogodišnjih paketića mališanima Gradačca
GRADAČAC

Moto klub “Zmaj 1974” Gradačac je u petak, 31. decembra, na Trgu Alije Izetbegovića upriličio tradicionalnu podjelu novogodišnjih paketića svojim najmlađim sugrađanima. Zadovoljni uspješnom realizacijom događaja pod nazivom “Dječija sreća” oglasili su se na svojoj Facebook stranici uz objavu fotorafija sa brojnim mališanima i građanima Gradačca. 

 

– Kroz nekoliko fotografija koje jučer nismo imali priliku objaviti na našoj stranici a koje su zabilježene na samoj manifestaciji pod sloganom ” Dječija sreća” želimo vam dočarati samo jedan dio atmosfere sa naše sada već tradicionalne podjele novogodišnjih paketića našim najmlađim sugrađanima .

Dragi prijatelji našeg Moto kluba Zmaj 1974 Gradačac, još jednom Vam veliko HVALA na podršci koju smo jučer osjetili kroz zajedničko druženje.
Moramo priznati da smo malo ostali zatečeni velikim odzivom naših najmlađih sugrađana ali to nam je samo vjetar u leđa da sljedeće godine budemo još bolji i sa puno većim brojem novogodišnjih paketića.
Jučer smo uručili preko 400 novogodišnjih paketića našim najmlađim sugrađanima i to je bio samo mali doprinos od nas a koji djeci mnogo znači, za uzvrat smo dobili dječji osmijeh koji je nama najveća nagrada.

Još jednom Vam veliko HVALA zbog toga i ovom prilikom Moto kluba Zmaj 1974, u ime svih članova još jednom želi uputiti iskrene čestitke povodom NOVE GODINE i da ih dočekate još mnogo u zdravlju i veselju sa svojim najmilijima, poručili su iz MK “Zmaj 1974”.

Kompletnu galeriju fotografija možete pogledatu na fb stranici MK “Zmaj 1974”.

Radio Gradačac / MK “Zmaj 1974”

Comments are closed.

YouTube