Najnovije vijesti

Objavljena Rang lista kandidata za dodjelu stipendija posebno nadarenim učenicima srednjih škola na području TK u školskoj 2023/2024. godini

12/12/2023 | objavio Radio Gradačac
Objavljena Rang lista kandidata za dodjelu stipendija posebno nadarenim učenicima srednjih škola na području TK u školskoj 2023/2024. godini
Tuzlanski kanton

Komisija za razmatranje prijava po raspisanom Konkursu za dodjelu stipendija posebno nadarenim redovnim učenicima srednjih škola na području Tuzlanskog kantona u školskoj 2023/2024. godini objavila je: Rang listu kandidata za dodjelu stipendija posebno nadarenim redovnim učenicima srednjih škola na području Tuzlanskog kantona u školskoj 2023./2024. godinu i Listu kandidata koji ne ispunjavaju uslove, neblagovremene i nepotpune prijave.

Liste su objavljene na internet stranici Ministarstva obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona dana 11.12.2023.godine. Rok za podnošenje prigovora traje tri dana i može se podnijeti zaključno sa 14.12.2023. godine.

Molimo roditelje/staratelje učenika koji su stekli pravo na stipendiju, da dostave kopiju lične karte (nije potrebno ovjeravati) i kopiju bankovnog računa učenika (nije potrebno ovjeravati), najkasnije do 15.12.2023. godine, lično na portirnicu Ministarstva obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona ili putem e-maila: alisa.memic@montk.gov.ba, radi pripreme ugovora za dodjelu stipendija. Ukoliko kandidat nema bankovni račun, može se dostaviti bankovni račun roditelja uz naznaku da je račun jednog od roditelja, saopćeno je iz resornog ministarstva.

Rang listu možete pogledati OVDJE.

Radio Gradačac / MONTK

Comments are closed.

YouTube