Najnovije vijesti

Održan tradicionalni Napretkov božićni koncert

23/12/2019 | objavio Radio Gradačac
Održan tradicionalni Napretkov božićni koncert
GRADAČAC

U Gradačcu je održan tradicionalni “Božićni koncert” u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ i Župe Gradačac. U kongresnoj dvorani Gradačačkog sajma okupio izuzetan broj posjetilaca, a blagdanski ugođaj ukrašen je božićnim napjevima i pjesmama.

U ime domaćina, prisutnima su se obratili Marijan Šimić predsjednik Napretkove podružnice u Gradačcu i župnik Gradačačke župe vlč. Marko Hrskanović.

Izražavajući dobrodošlicu i upućujući čestitke povodom nastupajućih blagdana Božića i Nove godine, Marijan Šimić je izrazio zadovoljstvo što u obilježavanju ovog blagdana i ove godine učestvuju sugrađani drugih nacija i vjeroispovijesti.

Božić je praznik ljubavi, praštanja i prijateljstava poručio je vlč. Marko Hrskanović, župnik Gradačačke župe.

Božićnom koncertu prisusvovali su brojni zvaničnici među kojima Mijo Krešić, doministar sigurnosti BiH i Ivan Bandić, generalni konzul Republike Hrvatske u Tuzli, poručivši da nam Bosna i Hercegovina nudi različitosti i bogatstvo svega onoga što je različito.

Božićne čestitku uputio je i gradonačelnik Gradačca Edis Dervišagić, ističući da  nas zauvjek dani blagdana spajaju.

Zadovoljstvo učešćem u ovom tradicionalnom događaju i prijemom publike u Gradačcu izrazila je profesorica Marija Nedić, vodieljica župnog zbora „Adoro“ iz Tolise.

Nakon koncerta u holu Gradačačkog sajma upiličen je prigodan domjenak.

Radio Gradačac

Comments are closed.

YouTube