Najnovije vijesti

Petoro povrijeđenih u sinošnjoj saobraćajnoj nezgodi, šesta osoba odbila ljekarski pregled u UKC Tuzla

21/03/2019 | objavio Radio Gradačac
Petoro povrijeđenih u sinošnjoj saobraćajnoj nezgodi, šesta osoba odbila ljekarski pregled u UKC Tuzla
Bezbjednost

Dana, 20.03.2019 godine oko 21,35 sati na magistralnom putu M-1.9 u ulici Šehitluci, općina Gradačac, dogodila se saobraćajna nezgoda kojoj su učestvovali pmv. „Pasat“, kojim je upravljao N.H., rođen 1985. godine, nastanjen na području općine Gradačac i pmv. „Opel Astra“, kojim je upravljao N.N., rođen 1988. godine, nastanjen na području općine Vukosavlje.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi vozači N.H. i N.N. su zadobili teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-u Tuzla, dok je suvozač u pmv. „Opel Astra“ R.M., rođen 1991. godine, nastanjen na području općine Vukosavlje je zadobio lake tjelesne povrede.

Saputnik u pmv. „Pasat“ M.M., rođen 1968. godine, nastanjen na području općine Gradačac je zadobio povrede o čijem stepenu se  ljekari u UKC-u Tuzla nije izjasnio i istog su zadržali na daljnjem liječenju, a drugi saputnik u istom vozilu D.H, rođen 1985. godine iz Vučkovaca od strane ljekara u Domu zdravlja Gradačac upućen na kućni oporavak.

Dok je saputnik u pmv. „Opel Astra“ P.M., rođen 1998. godine, nastanjen na području općne Vukosavlje odbio ljekarski pregled u UKC-u Tuzla.

O navedenoj sabraćajnoj nezgodi je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere su poduzeli  polcijski službenici PS Gradačac i OKP PU Gradačac.

Radio Gradačac / preuzeto sa web stranice MUP TK

Comments are closed.

YouTube