Najnovije vijesti

Potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija Ministarstva za boračka pitanja TK od 14. jula do 13. avgusta u šalter sali Gradske uprave

13/07/2020 | objavio Radio Gradačac
Potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija Ministarstva za boračka pitanja TK od 14. jula do 13. avgusta u šalter sali Gradske uprave
GRADAČAC

Gradska služba za društvene djelatnosti
i boračko – invalidsku zaštitu

Gradačac

Gradačac, 13. juli 2020. godine

O B A V J E Š T E NJ E

Obavještavaju se UČENICI i STUDENTI koji su ostvarili pravo na stipendiju Ministarstva za boračka pitanja TK za školsku 2019/20. godinu da će potpisivanje Ugovora o dodjeli stipendija početi 14. jula (utorak) 2020. godine i trajati do 13. 8. 2020. godine.

Potpisivanje Ugovora će se obavljati u Šalter Sali Gradske uprave – šalter broj: 3 svakim radnim danom od 7,30 do 16:00 sati.

Za pristupanje potpisivanju Ugovora o stipendiranju kandidati su obavezni:

– na uvid predočiti ličnu kartu, za malodobne korisnike stipendije ugovor potpisuje
roditelj, uz predočenu ličnu kartu.

– studenti su ostvarili pravo na stipendiju su dužni prilikom potpisivanja ugovora dostaviti, priložiti uvjerenje o upisanom ljetnom semestru ili ako to nisu u mogućnosti fotokopiju indeksa da su upisali i ovjerili ljetni semestar tekuće studijske godine.
– fotokopiju računa otvorenog kod poslovnih banaka, ukoliko ranije nisu dostavili iste.

Kandidati koji u u roku od 30 dana od dana objavljivanja Konačne rag liste, odnosno do 13.8.2020. godine, ne potišu Ugovor smatra se da su odustali od stipendije.

Pomoćnik gradonačelnika
Hajrudin Hasanbašić

Radio Gradačac / Foto ilustracija

Comments are closed.

YouTube