Najnovije vijesti

Poziv na Javnu raspravu o Nacrtu Budžeta Grada Gradačac za 2022. godinu

05/11/2021 | objavio Radio Gradačac
Poziv na Javnu raspravu o Nacrtu Budžeta Grada Gradačac za 2022. godinu
GRADAČAC

Gradska služba za privredu, budžet i finansije u skladu sa Zaključkom Gradskog vijeća Grada Gradačac od 02.11.2021. godine upućuje 

JAVNI POZIV 

Pozivaju se svi korisnici budžetskih sredstava Grada Gradačac,  odnosno predstavnici gradskih službi Grada Gradačac, mjesnih zajednica sa područja Grada  Gradačac, klubova političkih partija koje participiraju u gradskoj vlasti, javnih preduzeća i  javnih ustanova kojima je Grad Gradačac osnivač, gradski vijećnici Gradskog vijeća Grada  Gradačac, udruženja sa područja Grada Gradačac, građani Grada Gradačac i sva druga  zainteresirana lica da uzmu učešće u: 

JAVNOJ RASPRAVI
o Nacrtu Budžeta Grada Gradačac za 2022. godinu 

koja će se, zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID-19, održati u periodu  08.11.2021 – 08.12.2021. godine i to na sljedeći način: 

Zainteresirane strane mogu svoja pitanja, budžetske zahtjeve i prijedloge poslati: 

1. Online, putem slanja prijedloga na email: elmir.iskric@gradacac.ba

2. Pozivom na broj telefona: 035 369 750, kontakt osoba Elmir Iskrić 

3. Dostavljanjem prijedloga lično na pisarnicu gradske uprave ili poštom na: Grad Gradačac,  Odsjek za budžet i finansije, H.K. Gradaščevića 54, 76250 Gradačac, sa naznakom „Prijedlog  za nacrt Budžeta Grada Gradačac za 2022. godinu“ 

Prijedlog Nacrta može se pogledati na web stranici Grada Gradačac ili zatražiti na gore navedene načine u Gradskoj službi za privredu, budžet i finansije.

Predloženi Nacrt Budžeta Grada Gradačac možete pogledati i preuzeti OVDJE

Obrazac inicijative za uvrštavanje u Budžet možete preuzeti OVDJE

Radio Gradačac / Grad Gradačac

Comments are closed.

YouTube