Najnovije vijesti

Priključenje korisnika na novi cjevovod u ulici Branilaca grada

10/05/2022 | objavio Radio Gradačac
Priključenje korisnika na novi cjevovod u ulici Branilaca grada
JP/JU/JZU

Nakon završenih radova na rekonstrukciji cjevovoda u ulici Branilaca grada dana 10.05.2022. godine će se vršiti prenos korisnika sa starog cjevovoda na novoizgrađeni cjevovod. Korisnicima u ulicama Branilaca grada i Bagdale će zbog navedenih radova dolaziti do obustave isporuke vode od dana 10.05.2022. do kraja navedenih radova u periodu od 07:00 do 19:00 sati, saopćeno je iz JP “Komunalac” d.d. Gradačac. 

 

Korisnici koji su prilikom radova na rekonstrukciji cjevovoda obaviješteni  da su u obavezi da izvrše izmiještanje vodomjernog okna sa ciljem usklađivanja sa Odlukom o vodosnabdijevanju su dužni pripremiti vodomjerna okna do ovih radova. Troškove prenosa korisnika na rekonstruisani cjevodod snosi JP “Komunalac” dd Gradačac u dijelu montaže i demontaže vodomjera i potrebnog materijala koji se utroši u sklopu ovih radova.

Navedeni radovi se izvode u sklopu projekta Rekonstrukcije azbest cementnih cijevi, cijevi nedovoljnih profila i dotrajale mreže, kao tenderske komponente T4 u sklopu Projekta vodosnabdijevanja Gradačca.

Radio Gradačac / JP “Komunalac” d.d. Gradačac

Comments are closed.

YouTube