Najnovije vijesti

Promjena na čelu struke Rukometnog kluba Gradačac

08/11/2019 | objavio Radio Gradačac
Promjena na čelu struke Rukometnog kluba Gradačac
Rukomet

Kako je objavljeno na zvaničnoj facebook stranici Rukometnog kluba Gradačac, nakon pobjede  rukometaša Gradačca u prošlom kolu 1. lige Federacije BiH, na čelu struke ovog kluba došlo je do promjene.

Navode da je u subotu, 2. novembra, dosadašnji trener Dado Doborac iz privatnih razloga podnio ostavku, nakon čega je Upravni odbor kluba na njegovo mjesto imenovao Emira Junuzovića iz Živinica.

Izbor je pao na ovog proslavljenog bh. stručnjaka koji je u svojoj bogatoj karijeri vodio ekipe u Hrvatskoj, Italiji i Bosni i Hercegovini (RK “Konjuh” Živinice, RK “Sloboda” Tuzla, RK “Maglaj”, RK “Sloga” Doboj, RK “Lokomotiva” Brčko), te bio trener u reprezentaciji BIH. Dogovor je postignut veoma brzo, te će Junuzović ekipu voditi do kraja polusezone.

Iz uprave kluba su novom treneru zaželjeli puno sreće u utakmicama koje slijede, a bivšem treneru Dadi Doborcu se zahvalili na svemu što je uradio za ovaj klub u proteklim godinama uz želje za mnogo sreće u budućnosti.

Iskreno se nadamo da ćemo Dadu Doborca veoma brzo vidjeti opet na mjestu gdje se najbolje osjeća i poslu koji je radio odlično, poručili su na kraju iz UO RK Gradačac

Radio Gradačac / RK Gradačac

Comments are closed.

YouTube