Najnovije vijesti

Radnoj grupi rok mjesec dana da predloži članove Upravnog odbora Zvijezde

04/06/2018 | objavio Radio Gradačac
Radnoj grupi rok mjesec dana da predloži članove Upravnog odbora Zvijezde
Nogomet

Jučer je održana dugo očekivana Skupština NK Zvijezda Gradačac na kojoj su članovi Radne grupe koji su vodili klub proteklu sezonu podnijeli neopozivu ostavku. Upražnjeno je i mjesto šefa Stručnog štaba jer je Romeo Šapina napustio klupu Zvijezde.

Razloga za ovakav čin sigurno ima mnogo, od ličnih do onih rezultatskih.

Podsjetimo da je Zvijezda bila jesenji šampion 1. lige FBiH ali je serijom loših rezultata u proljetnom dijelu u konačnici zauzela četvrto mjesto. Sigurno je da su očekivanja bila veća ali nizom okolnosti došlo je do, kako se to popularno kaže, raspada sistema.

Skupština Zvijezde jučer je imenovala novu Radnu grupu od sedam članova koji imaju zadatak da u narednih mjesec dana predlože novi Upravni odbor kako bi se moglo početi sa pripremama za novu sezonu.

U Radnu grupu su imenovani Edin Smajlović, Fahrudin Piskić, Benjamin Jašarević, Zurahid Hasić, Edis Moranjak te Nedžad Škorić i Almir Unkić koji se nisu bili prisutni i čeka se njihovo izjašnjavanje.

Kako nam je rekao sekretar kluba Sadik Šaldić danas je ispisnicu dobio Arnel  Delić ali nije poznato u koji klub prelazi. Za očekivati je da će u narednih nekoliko dana veći broj igrača napustiti stadion Banja Ilidža u potrazi za nekom novom nogometnom sredinom.

 

Radio Gradačac / Foto: Redžep Kadrić

 

Comments are closed.

YouTube