Najnovije vijesti

Servisne informacije za 05.12.2022.

05/12/2022 | objavio Radio Gradačac
Servisne informacije za 05.12.2022.
Servisne informacije

Sunce u Gradačcu izašlo u 7:03 zalazi u 16:11 sati.

Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja – u protekla 24 sata na pregled primljeno i zbrinuto 109 pacijenta. Jedna osoba upućena u UKC Tuzla.

Policijska stanica – u izvještajnom periodu evidentiran jedan slučaj u rubrici „ostali događaji“.

Stanje na putevima – zbog sanacionih radova u ulici Žrtava genocida u Srebrenici na magistralnom putu Gradačac-Pelagićevo, saobraća se naizmjeničnim propuštanjem vozila. (BIHAMK)

Radarske kontrole – od 11:45 do 13:45 sati M-1.9 ulica Sarajevska. (BIHAMK)

Profesionalna vatrogasna jedinica – nije bilo intervencija gašenja požara.

Komunalac – nema kvarova i planskih najava prekida u isporuci vode.

Elektroposlovnica – zbog planskih radova od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u naselju Ahmetaši.

Jutarnja temperatura u Gradačcu 2°C, atmosferski pritisak 994 mb, relativna vlažnost zraka 96%, puše slab vjetar promjenjivog smjera. Vrijeme danas umjereno oblačno sa maglom. Najviša dnevna temperatura zraka od 8 do 10°C.

Biometeorološka prognoza: Povećana naoblaka i povremene padavine na krajnjem jugu zemlje, kod osjetljivih osoba bi mogle uzrokovati poteškoće i reakcije u vidu glavobolje, nervoze i dekoncentracije. Osjet hladnoće također će biti izraženiji usljed većeg sadržaja vlage u zraku. Opšta slika a prema kraju dana bi se trebala popraviti u većem dijelu zemlje. (FHMZ)

Radio Gradačac

Comments are closed.

YouTube