Najnovije vijesti

Servisne informacije za 14.04.2022.

14/04/2022 | objavio Radio Gradačac
Servisne informacije za 14.04.2022.
Servisne informacije

Sunce u Gradačcu izašlo u 5:58 zalazi u 19:36 sati.

Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja – u protekla 24 sata na pregled primljen i zbrinut 51 pacijent.

Porodilište – u protekla 24 sata u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Tuzla rođeno  šest beba, tri djevojčice i tri dječaka.

Policijska stanica – u izvještajnom periodu dogodila se jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u ulici Sarajevska.

Profesionalna vatrogasna jedinica – jedna intervencija gašenja požara. U MZ Vida II, naselje Diren, gorilo smeće. Intervencija gašenja divlje deponije je trajala od 11:40 do 12:45 sati. U gašenju požara učestvovala jedna posada sa tri vatrogasca i jednim vozilom.

Komunalac – zbog planskih radova na cjevovodu u vremenskom periodu od 07:00 do 15:30 sati neće biti vode u naselju Okanovići.

Jutarnja temperatura u Gradačcu 8°C. Vrijeme danas sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka od 18 do 21°C.

Biometeorološka prognoza: Biometeorološke prilike su povoljne. Dodatno zatopljenje u jutarnjim satima pozitivno će djelovati na opštu sliku. Većina ljudi će se osjećati dobro, a tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše jake. Poslije podne su izgledne relativno visoke temperature zraka, stoga je poželjno biti oprezniji i ne pretjerivati sa aktivnostima. Preporučuje se slojevito odijevanje. (FHMZ)

Radio Gradačac

Comments are closed.

YouTube