Najnovije vijesti

Sutra će u posjeti Gradačcu boraviti delegacija Vlade Tuzlanskog kantona

24/03/2021 | objavio Radio Gradačac
Sutra će u posjeti Gradačcu boraviti delegacija Vlade Tuzlanskog kantona
GRADAČAC

Kako su informisali iz Gradske uprave Gradačac, sutra bi u posjeti Gradačcu trebala boraviti delegacija Vlade Tuzlanskog kantona na čelu sa premijerom Bahrijom Hodžićem.

Protokolom posjete predviđen je prijem i sastanak sa gradonačelnikom Edisom Dervišagićem i njegovim saradnicima, a nakon toga posjeta gradačačkim firmama “Limoplast” d.o.o. i IMK “Kula” d.o.o., te radni ručak u restoranu JZU Banja “Ilidža” na kojem bi se nastavio razgovor o aktuelnim pitanjima Gradačca i Tuzlanskog kantona.

Delegaciju Vlade TK, prema najavi, osim premijera Hodžića, trebali bi činiti ministar za rad, socijalnu politiku i povratak Esad Džidić, ministar trgovine, turizma i saobraćaja Hamza Bešić, ministartar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vahidin Smajlović, ministar finansija Vedran Lakić, ministar privrede Mevludin Hodžić i savjetnik premijera Miralem Nuhanović.

Uvjereni smo da će posjeta doprinijeti stvaranju povoljnijeg ambijenta življenja i privređivanja u Gradačcu i Tuzlanskom kantonu, poručili su iz Gradske uprave najavljujući sutrašnju posjetu.

Radio Gradačac / Grad Gradačac

Comments are closed.

YouTube