Najnovije vijesti

Sutra polaganje cvijeća na spomen obilježja u gradskom parku povodom Dana državnosti BiH

24/11/2020 | objavio Radio Gradačac
Sutra polaganje cvijeća na spomen obilježja u gradskom parku povodom Dana državnosti BiH
Boračka udruženja

Povodom obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine u srijedu 25. novembra 2020. godine Udruženje antifašista i boraca Narodno-oslobodilačkog rata (UABNOR) Gradačac će u saradnji sa Gradom Gradačac u 12 sati organizovati polaganje cvijeća na spomen obilježja u gradskom parku poginulim borcima NOR-a i žrtvama fašističkog terora 1941-1945. te šehidima, poginulim borcima i civilnim žrtvama odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992-1995. godine.

Zbog pandemije korona virusa Covid-19 primjenjivat će se naredbe i preporuke kriznih štabova, saopćeno je iz UABNOR-a Gradačac.


Udruženje antifašista i boraca Narodno-oslobodilačkog rata (UABNOR) Gradačac uputilo je čestitku -povodom 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine koju prenosimo u cijelosti:

Poštovane građanke i građani!

Povodom 77. godišnjice Dana državnosti Bosne i Hercegovine, 25. novembra, Udruženje antifašista i boraca Narodno-oslobodilačkog rata 1941-1945. godine Gradačac čestita jedan od najznačajnijih datuma istorije Bosne i Hercegovine.

 

Sretan Vam 25. novembar – Dana državnosti Bosne i Hercegovine!


Radio Gradačac će sutra, 25. novembra 2020. godine, od 9 do 10 sati emitovati specijalnu emisiju posvećenu obilježavanju Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

 

Radio Gradačac / UABNOR Gradačac

Comments are closed.

YouTube