Najnovije vijesti

U Gradačcu započeo rad “Centar za čistoću DELUX” – Gradačac!

14/03/2022 | objavio Radio Gradačac
U Gradačcu započeo rad “Centar za čistoću DELUX” – Gradačac!
Sponzorisani sadržaji

U našem gradu, u ulici Šehitluci bb je sa radom započeo najsavremeniji centar za pranje tepiha, jorgana, deka, jastuka  i autosjedišta. Pruža usluge pranja, sušenja i vraćanja na adresu u najkraćem roku – najduže 48 sati od peuzimanja stvari. Pranje se obavlja automatizovanim mašinama najnovije generacije. U cijeni pranja je uključen i besplatan  dovoz i odvoz stvari, kao i sušenje u savremenoj komori za sušenje. Preuzimanje i vraćanje stvari su besplatni, bez obzira na količinu. Korisnici usluga imaju obavezu da samo pozovu osoblje centra koji šalje dostavno vozilo na njihovu adresu. 

U samom centru tepih, jorgan i druge stvari  prođu niz tretmana kroz automatske mašine najnovije generacije. 

Kvalitetno, profesionalno i povoljno pranje počinje sa dubinskim istresanjem i usisavanjem sa obje strane. Zatim natapanje i tretiranje različitim četkama i specijalnim ekološkim, antibakterijskim i antialergijskim sredstvima u zavisnosti od vrste materijala. Nakon toga se stvari ispiru do bistre kapi i cijede centrifugom. Potom slijedi sušenje u specijalnoj komori koja omogućava sušenje bez obzira na vremenske uslove. 

Poslije komore  tepisi su suhi i čisti, pakuju se u zaštitne folije i vraćaju na  adresu naručioca usluga.

“Iskustvo koje smo već stekli u ovom poslu i još modernije i funkcionalnije automatske mašine u odnosu na one koje smo koristili u prethodnom periodu, garantuju korisnicima najkvalitetniju i najbržu uslugu na ovom tržištu. Dodatna naša prednost je i lokacija samog centra za čistoću, koji se nalazi pored glavne ceste na raskrsnici na izlazu iz grada prema Tuzli, što nam omogućava brži i lakši pristup prema našim korisnicima u gradu i okolini” – navodi Edisa Mešić, vlasnik i osnivač.

Adresa na kojoj se nalazi “DELUX – Centar za čistoću  Gradačac” je Šehitluci bb, a kontakt telefon  za narudžbe je  061 320 400.

Radio Gradačac / DELUX – Centar za čistoću  Gradačac

Comments are closed.

YouTube