Najnovije vijesti

U srijedu 2. vanredna sjednica Gradskog vijeća putem video konferencije

11/04/2020 | objavio Radio Gradačac
U srijedu 2. vanredna sjednica Gradskog vijeća putem video konferencije
Gradsko vijeće

Na jučer održanoj sjednici Kolegija Gradskog vijeća Gradačac utvrđen je termin održavanja i dnevni red 2. vanredne sjednice Gradskog vijeća. Članovi Kolegija su se usaglasili da se 2. vanredna sjednica Gradskog vijeća održi u srijedu, 15.04.2020. godine, sa početkom u 9 sati putem video konferencije.

Na dnevnom redu sjednice naći će se Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Budžeta Grada Gradačac za 2020. godinu, kao i Izvještaj o izvršenju Budžeta za 2019.. Vijećnici će raspravljati i o Prijedlogu odluke o oslobađanju plaćanja zakupnine za korištenje poslovnih prostorija, zgrada ili zemljišta kao i o Nacrtu odluke o uslovima i načinu izdavanja u zakup poslovnih zgrada i prostorija u vlasništvu Grada Gradačca.

Na dnevnom redu naći će se i Prijedlog odluke o subvencioniranju troškova potrošnje vode i otpadne vode na području grada Gradačca.

Po završetku 2. vanredne sjednice Gradskog vijeća Gradačac javnost će biti blagovremeno upoznata i obavještena putem službene web stranice Grada Gradačac.

Radio Gradačac / Grad Gradačac

Comments are closed.

YouTube