Najnovije vijesti

Udruženje “Kult” organizuje edukativne radionice za mlade

29/10/2019 | objavio Radio Gradačac
Udruženje “Kult” organizuje edukativne radionice za mlade
GRADAČAC

„AKTIVizam na djelu!“ je projekat Udruženja “Kult” Gradačac namijenjen mladim osobama da direktno ili posredno sudjeluju u donošenju odluka u svojoj lokalnoj zajednici. Projekat se nastavlja organizovanjem edukativnih radionica koje će se održati u prostorijama Društvenog centra Gradačac.

Učesnici će tokom radionica imati priliku unaprijediti komunikacijske i prezentacijske vještine, naučiti više o timskom radu, ali i o tome kako odrediti prioritete, donijeti odluku i realizovati volontersku akciju u svome gradu, saopćeno je iz Udruženja “Kult” Gradačac.

Edukacije će se održati u terminima: 8-9., 15-16., 22-23. i 29-30.11.2019. godine. Prevoz, hrana i radni materijal je obezbijeđen! Prijavu za učešće na radionici možete popuniti OVDJE.

Edukacije su pogodne za mlade koji su već aktivni u okviru formalnih i neformalnih grupa, ali i za one koji nisu imali iskustva sa aktivizmom.

Projekat je podržan kroz Regionalni program lokalne demokratije, koji finansira Evropska unija, a sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

 

Radio Gradačac / Udruženje “Kult” Gradačac

Comments are closed.

YouTube