Najnovije vijesti

Ugradnja grijanja u sportskoj sali O.Š. “Musa Ćazim Ćatić”

25/01/2019 | objavio Radio Gradačac
Ugradnja grijanja u sportskoj sali O.Š. “Musa Ćazim Ćatić”
VIJESTI

U saradnji i na zahtjev menadžmenta JUOŠ “Musa Ćazim Ćatić” a u okviru programa “Izgradnja i sanacija infrastrukturnih i drugih objekata od značaja za širu i društvenu zajednicu u mjestima povratka na prostoru Bosne i Hercegovine” Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica u 2018.godini finansiralo je projekat “Sanacije i ugradnje grijanja u fiskulturnoj sali svlačionicama”. Vrijednost projekta je 20.000 KM.

Projekat je sastavni dio završnih radova na fiskulturnoj sali ove škole u čijem finansiraju su učestvovali i drugi izvori: Općina Gradačac, Ministarstvo obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona, mjesne zajednice Jelovče Selo, Zelinja Donja, Zelinja Srednja, Jasenica i uposlenici škole.

Implementacijom ovog projekta naša sala je dobila dugo očekivano grijanje a samim time smo zadovoljili i kriterije kvalitetnog odgojno-obrazovnog procesa a sve u cilju očuvanja, njegovanja i unapređenja zdravlja učenika kao i stanovnika lokalne zajednice što je i bio glavni cilj projekta, saopćeno je iz O.Š. “Musa Ćazim Ćatić” Zelinja Donja.

 

Radio Gradačac / O.Š. “Musa Ćazim Ćatić” Zelinja Donja

Comments are closed.

YouTube