Najnovije vijesti

Župa Gradačac: Župna obavijest

25/03/2020 | objavio Radio Gradačac
Župa Gradačac: Župna obavijest
GRADAČAC

U redakciju Radio Gradačca stigla je poruka župnika u župi Sv. Marka Evanđeliste,  vlč. Marka Hrskanovića. 

Župnik Hrskanović, između ostalog, obavještava da zbog pandemije od coronavirusa u Katoličkoj crkvi i cijeloj župi Gradačac od 19.03. do daljnjega nema nikakvih obreda s narodom.

Zato kao župnik u Gradačcu obraćam se napose župljanima u ovo sveto preduskrsno vrijeme. Javljam vam se dijeleći s cijelim svijetom tjeskobu i nadu. Molim Duha Svetoga da me nadahnjuje svakog dana što trebam činiti u ovako zbunjujućem vremenu. Pozivam vas na naše još intenzivnije duhovno zajedništvo. Stoga vas molim da mi se u Duhu pridružite svakog dana. U 8 sati ujutro molimo Anđeo Gospodnji, u 11 sati sv. misa (svakog dana i nedjeljom), na Blagovijest u 12 sati molimo zajedno Oče naš sa papom Franjom, u petak nakon Blagovijesti u 18 sati opet molimo sa Svetim Ocem, svakog dana u 16 sati ja u našoj crkvi obavljam pobožnost Križnog puta duhovno povezan sa svima vama, ističe, između ostalog, vlč. Marko Hrskanović. 

On poziva župljane na još intenzivnije duhovno zajedništvo. 

Ako mi bude omogućeno opet ću vam se javiti u Velikom tjednu i o Uskrsu. Molim vas da mi dostavite svoj broj telefona tako što ćete se javiti na moj mobitel 063/341-756. Gospodin s vama. Blagoslovio vas svemogući Bog: Otac, i Sin, i Duh Sveti. Amen, vaš župnik Marko Hrskanović, župnik u Gradačcu.

Radio Gradačac / Župa Gradačac

 

Comments are closed.

YouTube