Najnovije vijesti

ZZO TK: Obavijest za lica koja su podnijela zahtjev za povrat sredstava uplaćenih za premiju osiguranja

07/08/2023 | objavio Radio Gradačac
ZZO TK: Obavijest za lica koja su podnijela zahtjev za povrat sredstava uplaćenih za premiju osiguranja
Tuzlanski kanton

Iz Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona (ZZO TK) obavještavaju lica koja su podnijela zahtjev za povrat sredstava uplaćenih za premiju osiguranja za 2023. godinu, a nisu dobila rješenje o povratu sredstava, da dođu u nadležnu poslovnicu zdravstvenog osiguranja zbog preuzimanja rješenja. Jedan član porodice može preuzeti rješenja za ostale članove porodice.

Ukoliko lice nije u mogućnosti da dođe u nadležnu poslovnicu, može dostaviti e-mail adresu putem koje će mu biti dostavljeno rješenje o povratu sredstava elektronskim putem.

Napominjemo da je Zavod u tom smislu počeo obavještavati o istom telefonskim putem i putem viber poruka.

Uplata sredstava na račun podnosioca će biti moguća po preuzimanju rješenja od strane podnosioca, odnosno po pravosnažnosti rješenja, te molimo da se rješenja o povratu preuzmu direktno u nadležnoj poslovnici ili da se dostave e-mail adrese zbog dostavljanja rješenja elektronskim putem.

U Poslovnici Gradačac su dostupna rješenja urađena po zahtjevima podnesenim do 31.07.2023. godine.

Vaše e-mail adrese možete dostaviti putem sljedećeg kontakata Poslovnice Gradačac: Ul. Ahmeda Hanića 24, Tel.: 035 817 119, Broj za viber: 060 32 02 538, E-mail: gradacac@zzotk.ba.

Radio Gradačac / ZZO TK

 

Comments are closed.

YouTube