Najnovije vijesti

‘Zimski grad Tuzla’ od danas na Trgu slobode

07/12/2018 | objavio Radio Gradačac
‘Zimski grad Tuzla’ od danas na Trgu slobode
Tuzlanski kanton

 

‘Zimski grad Tuzla’ na Trgu slobode će biti postavljan u periodu od 7. decembra 2018. godine do 7. januara 2019. godine, a u okviru kojeg je pripremljen bogat program za djecu i mlade, a za one nešto starije večernje svirke uz najljepše mirise domaće kuhinje i prazničnu atmosferu. Organizatori su već najvili nastupe regionalnih muzičkih zvijezda koje će upotpuniti predpraznični ambijent u gradu soli.

Na sceni ‘Zimskog grada’ 8. decembra nastupit će Jasmin Stavros, dok će se 10. decembra publici predstaviti Goca Tržan. Nastup Al Dina najavljen je za 11. decembar, a Lene Kovačević pet dana poslije. Stand up komedija Peđe Bajovića na programu je 17. decembra.


Grad Tuzla  i Turistička zajednica Tuzle  organizirat će javni doček nove 2019. godine na Trgu slobode. Tuzlake će u najluđoj noći  zabavljati Frenkie-Kontra-Indigo i DJ Soul (FMJAM) i TNT bend, dok će kao zvijezde večerni nastupiti popularna grupa Plavi orkestar. Tačno u pola noći, na prelasku u 2019. godinu svi prisutni moći će uživati u spektakularnom novogodišnjem vatrometu. Za najmlađe će u nedjelju, 30.12. biti organizovana proslava Dječije Nove godine.


‘Zimski grad’ organiziraju Magic Factory, Life style, Venus Amica u saradnji sa Gradom Tuzla.

Radio Gradačac / Turistička zajednica Tuzle

Comments are closed.

YouTube