Najnovije vijesti

1500 POTPISA PETICIJE “PUT SMRTI”

31/05/2017 | objavio Radio Gradačac
1500 POTPISA PETICIJE “PUT SMRTI”
GRADAČAC

Prema informacijama portala gradacac.com, online peticiju “PUT SMRTI” do sada je potpisalo gotovo 1.500 građana. Ovo je vidljivo i na stranici peticije.

Radio Gradačac je podržao peticiji i još jednom Vas pozivamo da se svojom elektronskom prijavom na liknu PETICIJA – PUT SMRTI pridružite zahtjevima za poboljšanje sigurnosti učesnika u saobraćaju na putnoj komunikaciji Gradačac – Ormanica.

Evo šta je danas objavio gradacac.com, koji je prvi prepoznao mogućnost rješavanja problema saobraćajnice Gradačac – Ormanica kroz društveno odgovorno angažovanje svakog pojedinca i pokrenuo online peticiju.

 

Poštovani građani Gradačca.

Želimo da Vas informišemo o trenutnom presjeku peticije “PUT SMRTI” koju je pokrenuo Gradacac.com prije nekoliko dana. Peticiju je trenutno potpisalo 1500 građana Gradačca, a podržao i promovisao RADIO GRADAČAC.

 

ZA PRVA TRI SATA SKUPLJENO JE VIŠE OD 1000 VAŠIH ELEKTRONSKIH POTPISA.

Potrebno je da skupimo što više vaših potpisa, a nakon završetka online peticije i prikupljanja elektronskih potpisa građana, peticiju ćemo predati Vladi FBiH, Federalnoj direkciji cesta, Parlamentu F BiH i Skupštini TK kao zvaničan zahtjev, nakon čega ćemo Vas putem našeg portala izvijestiti o rezultatima.

 

NISTE JOŠ POTPISALI PETICIJU ILI NISTE INFORMISANI O ČEMU SE RADI ?

KLIKNITE OVDJE

Radio Gradačac / gradacac.com

Comments are closed.

YouTube