Najnovije vijesti

AUDIO: Uskrsna poruka vlč. Marka Hrskanovića

17/04/2022 | objavio Radio Gradačac
AUDIO: Uskrsna poruka vlč. Marka Hrskanovića
GRADAČAC

Katolici širom svijeta danas slave Uskrs, najstariji i najveći kršćanski blagdan kojim se obilježava dan uskrsnuća Isusa Krista. Misu u crkvi Svetog Marka Evanđeliste u Gradačcu u 11 sati predvodit će vlč. Marko Hrskanović.

Nakon pučke mise biće upriličeno čestitanje Uskrsa i tucanje uskrsnim jajima. Za dva najjača uskrsna jaja predviđene su i nagrade.

Uskrs je. Vjernici koji slave Uskrs svjedoče istinu Kristova uskrsnuća od mrtvih. Uskrs je njegovo najveće čudo i najradosnija vijest svim smrtnicima, navodi se u čestitki velačasnog Marka Hrskanovića župnika Župe u Gradačcu.

Hvala od srca svima koji ovdje u Gradačcu dijele uskrsnu radost sa svojim komšijama i prijateljima. Čestitajući iskreno jedni drugima blagdane, gradimo i čuvamo bratsko zajedništvo i iskazujemo štovanje jednog Stvoritelja koji nas sve jednako voli i kao dobri Otac svoju djecu. Obećajem moliti Boga za sve, napose za mir i ljubav u našim srcima i cijelom svijet, poručio je vlč. Marko Hrskanović, župnik u crkvi Svetog Marka Evanđeliste.

Radio Gradačac / Župa Gradačac

Comments are closed.

YouTube