Najnovije vijesti

GRAD GRADAČAC U SRIJEDU ORGANIZUJE “DAN OTVORENIH VRATA ZA PODUZETNIKE”

23/09/2019 | objavio Radio Gradačac
GRAD GRADAČAC U SRIJEDU ORGANIZUJE “DAN OTVORENIH VRATA ZA PODUZETNIKE”
NAJAVLJUJEMO

„Dan otvorenih vrata za poduzetnike“ će biti održan u srijedu, 25. septembra 2019. godine od 10.00 sati u zgradi gradske uprave Gradačac.

“Dan otvorenih vrata za poduzetnike grada Gradačac” ima za cilj unapređenje interakcije između gradonačelnika i poduzetnika, te njegovanje dobrih odnosa i direktnog kontakta sa predstavnicima privrede. Ova aktivnost je namjenjena poduzetnicima i privrednicima koji nisu aktivni u Privrednom savjetu i koji nemaju uspostavljenu komunikaciju sa lokalnim vlastima, omogućava direktnu komunikaciju sa gradonačelnikom i službama čiji je osnivač Grad Gradačac. Rezultat bi trebao biti  lakše rješavanje problema poduzetnika, otklanjanje administrativnih i drugih prepreka za njihovo poslovanje, kao i unapređenje okvirnih uslova za poslovanje poduzetnika, navodi se u pozivu gradonačelnika Edisa Dervišagića i Odsjeka za upravljanje razvojem i energetsku efikasnost.

Za sve zainteresovane u periodu od 10.00 do 16.00 sati će biti organizovani sastanci u zgradi gradske uprave Gradačac (adresa: ul. Husein kapetana Gradaščevića 54, kabinet gradonačelnika) s gradonačelnikom i predstavnicima Odsjeka za upravljanje razvojem i enegetsku efikasnost.

Ukoliko na određena pitanja nije moguće dati odgovore na licu mjesta u okviru „Dana otvorenih vrata za poduzetnike“, na ista se u pisanoj formi odgovara u što kraćem roku, tako da poduzetnici dobiju odgovore na sva postavljena pitanja.

Grad Gradačac je ovu aktivnost pokrenuo u želji da poboljša komunikaciju sa privrednicima, odnosno da se Grad Gradačac pozicionira kao odgovorna i otvorena lokalna zajednica usmjerena ka privrednom razvoju, navodi se u pozivu poduzetnicima.

Radio Gradačac / Grad Gradačac

Comments are closed.

YouTube