Najnovije vijesti

Gradonačelnik Dervišagić upriličio prijem za rukometaše RK “Gradačac”

31/05/2022 | objavio Radio Gradačac
Gradonačelnik Dervišagić upriličio prijem za rukometaše RK “Gradačac”
GRADAČAC

Jučer je upriličen prijem rukometaša kod gradonačelnika povodom uspješno završene sezone u najelitnijem takmičenju za rukometaše u BiH. Naime, “RK Gradačac” je nakon povratka u Premijer ligu u sezoni 2021.-2022. godine zauzeo solidno 9. mjesto. Pokazatelji da se rukomet u Gradačac vratio na velika vrata bili su ogromna posjećenost i podrška navijača na svim domaćin ali i gostujućim utakmicama.

Predstavnici Rukometnog kluba Gradačac su prezentovali dosadašnje aktivnosti i rezultate kao i budući plan koji bi se trebao realizovati. Predsjednik kluba Jasmin Beširović se zahvalio gradonačelniku i Gradu Gradačac na sponzorstvu i finansijskim sredstvima bez kojih ovaj projekat ne bi mogao opstati. Također je izrazio nadu da će ova uspješna saradnja biti nastavljena i u narednom periodu kako bi RK Gradačac nastavio uspješno sudjelovanje u Premijer ligi za rukometaše u BiH.

Gradonačelnik Edis Dervišagić čestitao je rukometašima i upravi “RK Gradačac” na ostvarenim rezultatima iako sezona nije bila laka koja je obilježena nizom ozljeda ključnih igrača. Gradonačelnik je istakao da će se nastaviti dosadašnja uspješna saradnja i da podrška od strane Grada Gradačac neće izostati.

Radio Gradačac / Grad Gradačac

Comments are closed.

YouTube