Najnovije vijesti

Odgođena utakmica Zvijezda – Bosna

18/02/2018 | objavio Radio Gradačac
Odgođena utakmica Zvijezda – Bosna
Nogomet

Kontrolna utakmica između nogometaša Zvijezde i Bosne iz Mionice 3  je odgođena.

Utakmica koja se trebala danas odigrati na pomoćnom stadionu Banja Ilidža od 13,00 sati je odgođena. Ralog je kiša i želja da sačuvamo travnjak. Novi termin odigravanja ove utakmice će biti zakazan i saopćen naknadno, rekao je u izjavi za Radio Gradačac sekretar NK Zvijezda Gradačac, Sadik Šaldić.

Nogometaši gradačačkog prviligaša do sada su odigrali tri kontrolne utakmice. Slavili su protiv ekipa Omladinac 68 (0:10), Slobode (1:2) i Orašja (2:0).

Kako je saopćeno na Zvijezdinoj zvaničnoj facebook stranici, ugovor sa Zvijezdom potpisao Edin Kesić (1998), koji igra na poziciji napadača. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za ekipe brčanske Lokomotive, Vojvodine iz Novog Sada, Domžala, a posljednju polusezonu nastuapao je u redovima Celja,člana elitnog ranga u Sloveniji. Edin Kesić je u dvije pripremne utakmice pokazao da bi mogao predstavljati pojačanje za Zmajeve, a od velikog značaja je i činjenica jer se radi o igraču koji je ispod 21 godine.

Ranije je svoj potpis na ugovor stavio i Stefan Serdar (23), koji igra na poziciji napadača. Serdar je u Gradačac tigao iz Teleoptika (Beograd).

Radio Gradačac / Foto: Redžep Kadrić E V R O P A

Comments are closed.

YouTube