Najnovije vijesti

Servisne informacije za 14.02.2023.

14/02/2023 | objavio Radio Gradačac
Servisne informacije za 14.02.2023.
Servisne informacije

Sunce u Gradačcu izašlo u 6:44 zalazi u 17:18 sati.

Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja – u protekla 24 sata na pregled primljeno i zbrinuto 70 pacijenata. Dvije osobe upućene u UKC Tuzla.

Porodilište – u protekla 24 sata u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Tuzla rođeno je osam beba, jedna djevojčica i sedam dječaka.

Policijska stanica – u izvještajnom periodu jedan slučaj evidentiran u rubrici “ostali događaji”.

Profesionalna vatrogasna jedinica – nije bilo intervencija gašenja požara.

Komunalac – nema kvarova i planskih najava prekida u isporuci vode, osim na mjestima izvođenja radova na zamjeni azbest-cementnih cijevi i cijevi nedovoljnog profila.

Elektroposlovnica – nema prekida u isporuci električne energije.

Jutarnja temperatura u Gradačcu 5°C, atmosferski pritisak 1008 mb, relativna vlažnost zraka 66%, puše slab vjetar promjenjivog smjera. Vrijeme danas pretežno oblačno. Najviša dnevna temperatura zraka 5 do 7°C.

Biometeorološka prognoza: Stabilizacija vremenskih prilika povoljno će djelovati na većinu ljudi, a hronični bolesnici i meteoropate osjetiće olakšanje. Temperature će u jutarnjim satima biti niske, na što bi, uz mjestimičnu pojavu magle u dijelu Bosne, trebalo obratiti pažnju, biti oprezniji i prilikom boravka na otvorenom prikladno se odjenuti. U nastavku dana ugodnije i toplije. Na jugu i jugozapadu uz više temperature i sunčanije vrijeme većim dijelom dana. (FHMZ)

Radio Gradačac

Comments are closed.

YouTube