Najnovije vijesti

U Gradačcu počinje sa radom savremeni servis za mašinsko pranje tepiha!

13/03/2020 | objavio Radio Gradačac
U Gradačcu počinje sa radom savremeni servis za mašinsko pranje tepiha!
Sponzorisani sadržaji

U našem gradu je otvoren najsavremeniji tepih servis na našoj regiji pod nazivom “VAL”.

Proces pranja, sušenja i vraćanja na adresu tepiha traje najviše 24 sata. Takođe je ovaj servis obezbijedio i besplatan odvoz i dovoz tepiha iz domaćinstava na teritoriji općina Gradačac, Modriča, Gračanica, Brčko i Srebrenik. Preuzimanje i vraćanje tepiha su besplatni, bez obzira na količinu. Korisnici usluga imaju obavezu da samo pozovu servis koji šalje dostavno vozilo na njihovu adresu. 

U samom servisu tepih prođe niz tretmana kroz najsavremenije mašine najnovije generacije. 

Kvalitetno, profesionalno i jeftino pranje počinje sa dubinskim istresanjem i usisavanjem sa obje strane. Zatim natapanje i tretiranje različitim četkama i specijalnim ekološkim, antibakterijskim i antialergijskim sredstvima u zavisnosti od vrste tepiha. Nakon toga se tepisi ispiru do bistre kapi i cijede centrifugom do posljednje kapi. Potom slijedi sušenje u specijalnoj komori koja omogućava sušenje bez obzira na vremenske uslove. 

Poslije komore  tepisi su suhi i čisti, češljaju se, pakuju i vraćaju na adresu naručioca usluga.

“Sve preporuke za servis tepiha Val, nisam ni bio kod kuće, momci su odvukli tepihe i sutradan vratili mirisne i čiste kao da su novi” – komentar je Elnisa Šaldića, jednog od prvih korisnika usluga ovog servisa.

“Prednost ovakvog načina pranja tepiha u odnosu na sve metode koje su korištene do sada u našoj okolini je što niti jednom drugom metodom (ručno pranje, poluautomatsko, itd.) ne možete tako kvalitetno oprati tepih, da u njemu ne ostaje nimalo prašine ili nekih sitnih predmeta i da nakon pranja taj isti tepih izgleda i miriše kao da je nov” – ističe voditelj servisa Nešet Mujanović.

Treba svakako napomenuti i cijenu usluga pranja tepiha koja iznosi 2,40 KM/m2 sa uključenim odvozom i dovozom tepiha.

Adresa na kojoj se nalazi servis je Srnice Donje bb – Gradačac, a kontakt telefon je 062 220 800.


Obavezno pogledajte video u kojem je prezentovan kompletan proces kroz koji prolazi svaki tepih kako bi se u vaš dom “vratio” besprijekorno čist, mirisan i mekan.


Radio Gradačac / Tepih servis “Val”

Comments are closed.

YouTube