Najnovije vijesti

FOTO ĆIRO: Spremni za ispunjavanje Vaših svadbenih želja …!

10/12/2019 | objavio Radio Gradačac
FOTO ĆIRO: Spremni za ispunjavanje Vaših svadbenih želja …!
Sponzorisani sadržaji

FOTO ĆIRO je iz godine u godinu i nakon velikog broja snimljenih svadbenih svečanosti izrastao u vrhunskog fotografa sa izuzetno bogatim i vrijednim iskustvom na ovom polju svojih usluga

Budućim mladencima toplo preporučujemo da se, prije konačnog odabira, obavezno upoznaju sa našim načinom rada.


Kao dokaz našeg profesionalnog pristupa, kvaliteta usluge i krajnjeg “proizvoda”, Vašoj pažnji preporučujemo jedan od naših svadbenih spotova!


Dan vjenčanja pamtit ćete cijelog života. Sve bude i prođe. Kolona auta, raskošni restorani, ukrašeni šatori, bogata svadbena trpeza, poznati bendovi i muzička imena, veselje i radost gostiju i prijatelja …

Već sutra, nekoliko otpjevanih pjesama teško se sjećate, život ide dalje i sa sobom nosi svoje obaveze. Sjećanja pomalo blijede i sve nabrojano polako nestaje sa vašeg do jučer bitnog popisa.

Naš zadatak je da osvježite “boje sjećanja” kad sjećanja počnu da blijede, a ostvarujemo ga otvorenom saradnjom, profesionalnom foto i video uslugom i ispunjavanjem vaših želja i potreba.

Zbog ozbiljnosti Vašeg vjenčanja, te profesionalnog pristupa i prezentacije našeg rada, polazno stajalište je susret “face to face” uz čašu razgovora i pića, naravno.

Ni jedna svadba nije ista, svaka je na svoj način drugačija, pa stoga još jednom ističemo da CJELOKUPAN svadbeni protokol sa preciznim vremenskim odrednicama dogovaramo isključivo lično.

Tu smo za Vas da zabilježimo sve što Vam je bitno, od odbira svadbenih pozivnica iz velikog izbora koji nudimo, pa sve do kraja – služenja deserta.

Svojom posjetom našem studiju pristupit ćete popunjavanju našeg svadbenog obrasca koji sadrži osnovne podatke i informacije o vašem vjenčanju, odnosno svadbi.

Ključne stvari za zajednički uspjeh zavise od obostrane saradnje između Vas i naše ekipe.

Što su mladenci fleksibilniji i otvoreniji, te spremniji da sarađuju tokom cijelog svadbenog protokola, kvalitet video i foto materijala je veći, na obostrano zadovoljstvo.

Da Vaša svadbena sjećanja ne blijede …

Spremni za ispunjavanje Vaši svadbenih želja …

Foto Ćiro

Ul. Husein kapetana Gradaščevića bb
76250 Gradačac
+387(0)61/899-366
fotodigitalciro@gmail.com
www.fotociro.ba

Facebook:Foto Ćiro

 

Comments are closed.

YouTube