Najnovije vijesti

Juniori Zvijezde sutra igraju protiv Olimpika polufinale Omladinske lige BiH

05/06/2019 | objavio Radio Gradačac
Juniori Zvijezde sutra igraju protiv Olimpika polufinale Omladinske lige BiH
NAJAVLJUJEMO

Završnica prvenstva Omladinske lige BiH za juniore bit će odigrana u četvrtak i petak (6. i 7. juna) na stadionu Otoka u Sarajevu.

U završnicu juniorskog prvenstva plasirali su se pobjednici, odnosno najbolje plasirani timovi, iz NS FBiH koji učestvuju u četiri grupe Omladinske lige BiH i to: NK Gošk Gabela ( grupa “Jug”), FK Olimpik Sarajevo ( grupa “Centar”), NK “Zvijezda” Gradačac (grupa “Sjever”) i NK “Metalleghe BSI” Jajce (grupa “Zapad”).

Voljom žrijeba u polufinalnim utakmicama u četvrtak (06.06.2019. godine) sastaju se: NK Gošk – NK Metalleghe BSI (15,00 sati) i NK Zvijezda – FK Olimpik u 18,00 sati.

Utakmica za treće mjesto igra se u petak, 07.06.2019. godine sa početkom u 10,00 sati, dok će se finale odigrati u 12,00 sati.

Nakon finalne utakmice bit će upriličena ceremonija proglašenja najboljih igrača i pojedinaca završnice prvenstva, kao i najboljih igrača i strijelaca u takmičarskoj sezoni 2018/2019.

Shodno Propozicijama takmičenja, pobjednik finalne utakmice ostvarit će plasman u omladinsku Premijer ligu Bosne i Hercegovine za juniore.

Radio Gradačac/ NSFBiH / Foto: Redžep Kadrić EVROPA

Comments are closed.

YouTube