Najnovije vijesti

Počinje potpisivanje ugovora za učenike i studente koji su ostvarili pravo na stipendiju putem Ministarstva za boračka pitanja TK

02/06/2021 | objavio Radio Gradačac
Počinje potpisivanje ugovora za učenike i studente koji su ostvarili pravo na stipendiju putem Ministarstva za boračka pitanja TK
Tuzlanski kanton

Obavještavaju se studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju za akademsku 2020/21. godinu putem Ministarstva za boračka pitanja Tuzlanskog kantona, da će se potpisivanje ugovora, shodno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, obaviti u Plavoj Sali BKC Tuzla, 09. juna 2021. godine (srijeda).

Za studente sa područja grada Gradačac potpisivanje će se vršiti sa početkom u 10:40 sati.

Studenti su dužni prilikom potpisivanja ugovora dostaviti uvjerenje o upisanom ljetnom semestru. Broj računa otvoren kod banke, dužni su dostaviti, ukoliko isti nisu predali prilikom apliciranja na Javni konkurs.

Učenici koji su ostvarili pravo na stipendiju za školsku 2020/21. godinu putem Ministarstva za boračka pitanja Tuzlanskog kantona će potpisivanje ugovora vršiti u Službama branilačko invalidske zaštite općina/gradova Tuzlanskog kantona, prema mjestu prebivališta kandidata. O terminu potpisivanja, bit će naknadno obavješteni od strane službe.

Obavezno je nošenje maske i hemijske olovke prilikom potpisivanja ugovora.

Više informacija saznajte OVDJE.

Radio Gradačac / Vlada TK

Comments are closed.

YouTube