Najnovije vijesti

Veliko otvaranje Salona keramike i Salona laminata BAU DOM

24/02/2024 | objavio Radio Gradačac
Veliko otvaranje Salona keramike i Salona laminata BAU DOM
Sponzorisani sadržaji

Novi početak u svijetu keramike i laminata

U gradskom pejzažu koji se neprestano mijenja, otvaranje salona keramike i salona laminata predstavlja dva ključna čvorišta za transformaciju domova i prostora. I dok svaki od njih nudi jedinstvene karakteristike i mogućnosti, njihovo uporedno otvaranje otkriva dva različita svijeta – svijet estetike i svijet praktičnosti.

Salon keramike: Elegancija i raznolikost

Salon keramike “BAU DOM” predstavlja oazu za ljubitelje estetike i elegancije. Njihova paleta proizvoda obuhvata širok spektar keramičkih pločica, od klasičnih do modernih uzoraka, koji su dizajnirani da oplemene svaki prostor. Ovdje se susreću umjetnost i funkcionalnost, nudeći ne samo estetski zadovoljavajuće proizvode, već i visoku otpornost na habanje i dugotrajnu kvalitetu.

 

Salon laminata: Praktičnost i ekonomičnost

S druge strane, Salon laminata “BAU DOM” nudi praktična rješenja za podne obloge s naglaskom na ekonomičnosti i brzoj instalaciji. Laminatne podne obloge postale su popularan izbor zbog svoje izdržljivosti, lahkoće održavanja i pristupačne cijene. Ovi saloni pružaju širok izbor laminatnih podova u različitim bojama, dekorima i teksturama, omogućavajući vlasnicima da pronađu savršeno rješenje za svoje potrebe i stilove.

 

Estetika vs praktičnost: Balansiranje potreba

Ponovno otvorenje ovih salona omogućava kupcima da pronađu idealan balans između estetike i praktičnosti. Dok keramičke pločice mogu pružiti sofisticiranu estetiku i dugotrajnu kvalitetu, laminatne podne obloge nude brzu instalaciju i ekonomičnost. Kroz uporedno otvaranje ovih salona, kupci imaju priliku istražiti oba svijeta i donijeti odluku koja najbolje odgovara njihovim potrebama i preferencijama.

Zaključak: Transformacija domova i prostora

Otvorenje salona keramike i salona laminata predstavlja ključni korak ka transformaciji domova i prostora. Dok salon keramike naglašava estetiku i eleganciju, salon laminata ističe praktičnost i ekonomičnost. Kroz ovaj uporedni pregled, kupci imaju priliku istražiti različite mogućnosti i pronaći rješenje koje najbolje odgovara njihovim potrebama i stilovima.

Želimo Vas obavijestiti da nastavljamo poslovati i na staroj lokaciji, ulica Sarajevska b.b. u Gradačcu, koji od danas nosi naziv Salon laminata BAU DOM, te ćemo time proširiti ponudu laminata i parketa. Osim prodaje nudimo I mogućnost ugradnje laminata.

Također, s ponosom Vam predstavljamo i našu novootvorenu poslovnicu, koja se nalazi prekoputa stare i koja nosi naziv Salon keramike BAU DOM. Radujemo se što ćemo Vam pružiti još bolje usluge i širi asortiman proizvoda. 

Vaš BAU DOM doo Gradačac 

Radio Gradačac / BAU DOM Gradačac

Comments are closed.

YouTube